Lärare i grundskolan, årskurs 1-3

Ansök senast
 17 maj (om 27 dagar)

Lediga jobb

Dibber Kubikskolan växer och vi välkomnar nya elever till skolan, därför behöver vi fler drivande lärare till vårt arbetslag.

Kubikskolan är en fristående skola med inriktning matematik-naturvetenskap. där undervisningen håller hög kvalitet och stimulerar alla elevers kreativitet och lärande.

Vi är ca 430 elever fördelade på tre avdelningar.
Klotet har hand om F-klass - åk 5.
Pyramiden tar hand om åk 6-9 vilket även Kvadraten gör.
Det är ca 150 elever på varje avdelning. Vi är en skola med mycket engagerade lärare som har ett stort hjärta för sina elever. Det är en god stämning bland både elever och personal. Dibber Kubikskolan ägs sedan 1/10 2018 av Dibber Sverige.
Vårt uppdrag och slogan är att få världens viktigaste värden att växa.

I vår skola ska eleverna uppnå utmärkta studieresultat och utveckla de kompetenser och förmågor som krävs för framtida studier och yrkesliv. Vi ska ligga i framkant vad det gäller pedagogisk utveckling, genomförande och organisering av undervisningen.

Att ta stöd i forskning är en självklarhet för oss.

Välkommen att söka jobb hos oss!