ELEVER OCH VÅRDNADSHAVARE

I infomentor  lägger vi ut informtion vad som händer på skolan, individuella utvecklingsplaner samt en översiktlig bedömning av elevernas förmågor.

LÄXSCHEMA

Syftet med läxschemat är att vårdnadshavare ska få en översikt över barnets läxor. Läxschemat gäller elever i årskurs 6-9

POLICY

Ta er tid att läsa vår policy så att ni vet hur vi hanterar olika ärenden på skolan, vilka regler vi har samt att ni vet hur vi skyddar era personuppgifter.

FRÅNVAROANMÄLAN

I första hand vill vi att ni gör sjukanmälan genom att logga in på Infomentor

Det går även att ringa:

LEDIGHETSANSÖKAN FÖR ELEVER

Skriv ut ansökan och skicka den till skolan med underskrift. Finns ingen underskrift beviljas ingen ledighet.

PRAO

Dokument som behövs i samband med PRAO

LÄSÅRSPLANERING

Läsårsplaneringen för läsåret 18/19

LIKABEHANDLINGSPLAN

För oss är det viktigt att alla elever behandlas lika oavsett vilka förutsättningar man har.

© Copyright. All Rights Reserved.

Kubikskolan

Dataskyddsombud:

För frågor gällande datasäkerhet och kontaktinformation till Dataskyddsombud kontakta Eva-Lotta Kastenholm via www.dibber.se.

Webbansvarig:

Hans Bäckström